Tweede van een jaarlijkse whiskyproeverij
ZIERIKZEE, 20081205 -- Hotel Restaurant Grandcafé 't Getij te Zierikzee organiseert op vrijdag 19 december 2008 de tweede van een jaarlijks terugkerende whiskyproeverij opgedragen aan St. Andrews.
St. Andrews is de beschermheilige van Schotland en vele verhalen en legenden doen over deze heilige de ronde. Als beschermheilige van Schotland staat St. Andrews ook voor al het moois wat Schotland ons weet te bieden. Woest en ruig als het land is, zo zijn soms ook haar whisky's. Mythisch en ondoorgrondelijk, zo lijkt het. Hotel Restaurant Grandcafé 't Getij wil met haar whiskyproeverijen een bijdrage leveren aan het toegankelijk maken van deze overheerlijke drank.
Onder leiding van een kenner bij uitstek worden een variëteit van whisky's geproefd en beoordeeld. De avond wordt luister bijgezet door een Schotse verhalenverteller en een doedelzakspeler.
't Getij staat voor levensritme, wisselen der seizoenen
Door telkens weer nieuwe concepten te bedenken en nieuw elan geven aan bestaande ideeën en concepten timmert Hotel Restaurant Grandcafé 't Getij te Zierikzee steeds meer aan de weg. Het organiseren van seizoensgebonden bijeenkomsten en het maken van verrassende uitstapjes op het gebied van de bedrijfsvoering maken 't Getij steeds weer tot een aangename ontmoetingsplaats voor inwoners van het eiland en meer en meer ook voor de zakelijke gast van ons eiland.
Recentelijk voegde 't Getij de enige nog zeilende originele Zeeuwse Klipper toe aan haar bedrijfsvoering. Hierdoor wordt het steeds meer mogelijk op maat samengestelde arrangementen te presenteren.
Over 't Getij
't Getij opende in april 2007 haar deuren en viel onmiddellijk in de smaak bij de lokale bevolking door haar evenwichtig opgebouwde interieur en de zorg die was besteed aan het terugbrengen van authentieke stijlelementen in het Restaurant en Grandcafé. Het zeer oude pand "de Wildeman" was teruggebracht in haar oude luister.
Eveneens opvallend was de snelle en niet onbelangrijke vermelding in de Michelin Restaurantgids 2007, kort volgend op de opening van het restaurant. Ook de Michelin Restaurantgids van 2008 vermeld 't Getij in Zierikzee als aanrader.
http://www.tgetij.nl
ingezonden persbericht