BOVAG

19-12-2008
Geert Vermeer blijft nog een jaar voorzitter/Hans Bresser volgt Martin Huisman op bij BOVAG Autodealers

Hans Bresser neemt op 1 februari het stokje over van Martin Huisman als manager van BOVAG Autodealers. Huisman begint voor zichzelf.

Hans Bresser, momenteel plaatsvervangend manager en verantwoordelijk voor leden en beleid bij BOVAG Autodealers, treedt op 1 februari 2009 aan als manager van deze BOVAG-afdeling. Met Bresser, die nu ook al aanspreekpunt is voor de dealerconcerns, krijgt de afdeling een goed ingewerkte vervanger voor Martin Huisman. Hans Bresser werkt sinds 2003 voor BOVAG autodealers. Automotive marketeer Martin Huisman start begin maart als zelfstandig ondernemer. Hij gaat in die hoedanigheid onder meer een tweetal marketingprojecten van BOVAG trekken.

Vanwege de bijzondere, zorgwekkende omstandigheden in de autobranche en het vertrek van Martin Huisman heeft het bestuur van BOVAG Autodealers unaniem een dringend beroep gedaan op Geert Vermeer om zijn onlangs aangekondigde vertrek als voorzitter van BOVAG Autodealers per 10 maart 2009 een jaar uit te stellen. De statuten van BOVAG bieden de mogelijkheid om in voorkomende gevallen de termijn van een afdelingsvoorzitter met een jaar te verlengen. Geert Vermeer is hiertoe bereid. Begin 2009 neemt de algemene ledenvergadering van BOVAG Autodealers de formele beslissing over het aanblijven van Vermeer.
Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 19-12-2008