Gemeente Waalwijk 'Tarief kleine kernen' nu nog aantrekkelijker

Al ruim drie jaar kunnen reizigers tussen 14 kleine kernen in Midden-Brabant en het Centraal Station in Tilburg in de avonduren en weekeinden extra voordelig met de Regiotaxi Midden-Brabant reizen. Per 15 december aanstaande worden de openingstijden verruimd en komt er een nieuw afspreekpunt in Waalwijk bij.
Voor reizigers tussen de 14 kleine kernen in Midden-Brabant (Klein-Dongen, Dongen-Vaart, 's-Gravenmoer, Gilze, Hulten, Molenschot, Riel, Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Haghorst, De Moer, Sprang-Capelle & Waspik) en het Centraal Station in Tilburg is het extra aantrekkelijk om met de Regiotaxi te reizen. In de avonduren en de weekeinden betalen zij namelijk het speciale 'Tarief Kleine Kernen' van 0,50 per OV-strip, in plaats van het normale Regiotaxi-tarief van
1,60 per OV-strip (prijspeil 2009). Dus voor ruim minder dan de helft van de normale prijs kunnen zij dus van het gemak van de Regiotaxi genieten.

Nieuw
Nieuw is dat per 15 december aanstaande het Tarief Kleine Kernen ook gaat gelden voor ritten tussen 7 kernen (Klein-Dongen, Dongen-Vaart, 's-Gravenmoer, Hulten, De Moer, Sprang-Capelle & Waspik) en het busstation aan het Vredesplein in Waalwijk.
Doel van het lagere tarief is het beter bereikbaar maken van deze kernen met het openbaar vervoer. Het Tarief Kleine Kernen geldt alleen voor het vervoer tussen de kleine kernen en het Centraal Station Tilburg of tussen de kleine kernen en het busstation Vredesplein in Waalwijk. Het tarief is van kracht op doordeweekse dagen op ritten met vertrektijden die liggen tussen 19.00 en 01.00 uur (was voorheen tussen 20.00 en 01.00 uur) en op zaterdagen en zondagen tussen 06.00 en 01.00 uur.

Voor meer informatie over Tarief Kleine Kernen of over de Regiotaxi Midden-Brabant in het algemeen, kijk op:
www.regiotaxi-middenbrabant.nl of bel afdeling Klantenservice van PZN, telefoonnummer 0800 483 17 62 (gratis).

Publicatie datum 10-12-2008