Fiberplast BV introduceert nieuw type low-budget vloerdragers


Na groot succes Buzon vloerdragers nu uitbreiding met Regupol vloerdragers

DRACHTEN, 20081206 -- Fiberplast BV de licentiehouder van Envirodeck(TM) houtkunststof terrasplanken en steigerdelen, breidt haar leveringspakket verder uit. Na de succesvolle introductie van de Buzon® traploos verstelbare vloerdragers eerder dit jaar, wordt het leveringspakket per 1 januari 2009 verder uitgebreid met stationaire vloerdragers uit gerecycled rubberscrap genaamd Regupol.

Regupol bestaat uit gespikkelde rubbergranulaat welke wordt gebonden met hoogwaardig polyurethaan. Het materiaal is geheel vrij van EPDM-, staal-en canvasresten. De rubbergranulaat wordt geperst bij een druk van 850 kg/m3 en past dus prima binnen het Bouwbesluit. Het gerecyclede materiaal is na gebruik opnieuw te recycleren.

De vierkante Regupol dragers worden leverbaar in de afmetingen 100 x 100, 150 x 150 en 200 x 200 mm, de diktes zijn 10, 15 en 20 mm. In het tweede kwartaal van 2009 komt het materiaal ook op rollen beschikbaar. Regupol vloerdragers zijn, evenals de Buzon® vloerdragers, te gebruiken voor ondersteuning van terrassen uit steen, hout en bijvoorbeeld Envirodeck(TM) houtcomposiet.

Regupol wordt, met name in het buitenland, al jarenlang toegepast als:

- Loper op het dak
- Geluids- en trillingsisolatie
- Betonoplegging
- Onderlegstrip
- Afdichting van bouwwerken
- Stootrubber in de maritieme sector

De eenvoudige en kostenbesparende Regupol vloerdragers zijn eenvoudig te verlijmen op bitumen en stenen ondergronden. De Regupol dragers worden in Nederland geproduceerd conform de ISO-9001 normering.

http://www.envirodeck.nl

Ingezonden persbericht