Gemeente Bergambacht


K5-gemeenten organiseren Banendag

---

logo De K5-gemeenten Bergambacht, Nederlek, Ouderkerk, Schoonhoven en Vlist organiseren samen met de K5-organisatie de Take5-banendag. Jong talent, mensen met veel ervaring, herintreders, iedereen is welkom om op zaterdag 6 december sfeer te proeven en wellicht de ideale baan te vinden. Het gaat daarbij om banen bij alle zes bovengenoemde organisaties.

Ambtenaren zijn een beetje saai, werken niet zo hard en drinken veel koffie. Op zaterdag 6 december rekenen we af met dit vooroordeel. We laten zien dat de lokale overheid juist heel boeiend is en dat de K5-gemeenten en K5-organisatie informele, vooruitstrevende en gewoon leuke werkgevers zijn.

Op de Take5-banendag staan medewerkers klaar om alles te vertellen over de banen waarvoor we nu en in de toekomst enthousiaste collegas zoeken. Daarnaast zijn er hapjes, drankjes, livemuziek en is er ieder uur een optreden van ensemble Racing Club Tango.

Tangoworkshop
De tango als muziekstijl en dans illustreert als geen ander het spel dat zich afspeelt op de banendag: werkgever en werknemer zoeken toenadering, met als doel een relatie tot stand te brengen. Bovendien staat de tango voor creativiteit, diepgang en uitdaging, stuk voor stuk eigenschappen die we goed kunnen gebruiken. Als extraatje bieden we tijdens de banendag dan ook de mogelijkheid een tangoworkshop te volgen. Een unieke kans om kennis te maken met deze steeds populairder wordende Argentijnse dans!

Speeddaten
Ook is er de mogelijkheid om te speeddaten. Zie je op de banendag een geschikte vacature, dan is er de mogelijkheid meteen te bespreken of jouw vaardigheden en wensen aansluiten bij de vacature. Het resultaat van de speeddate kan een vervolgafspraak bij één van de K5-gemeenten of de K5-organisatie zijn.

Meer informatie over de Take5 banendag is te vinden op de speciale website www.take5banendag.nl.