Saxion Hogescholen
BR>

wo 03 december 2008

Saxion open dag
/files/storage/thumbnails/34f33724-studenten03-170.jpg

Op zaterdag 6 december vindt de eerste open dag van het nieuwe schooljaar plaats bij Saxion, locatie Deventer van 10.00 tot 14.00 uur. Onder de naam 'Saxion Open' kunnen bezoekers terecht voor alle opleidingen van Saxion. Docenten en studenten zijn aanwez

Op de informatiemarkt wordt informatie gegeven over alle opleidingen van Saxion, aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studieoriëntatie, kamers huren in Deventer, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever.

Nieuwe studieroute
Voor studenten die in september 2009 bij Saxion willen starten met één van de opleidingen Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie, Chemische Technologie, Elektrotechniek, Informatica, Technische Informatica, Technische Natuurkunde of Werktuigbouwkunde is er goed nieuws! Vanaf het derde studiejaar hebben studenten de mogelijkheid te kiezen voor de nieuwe specialisatie Nanotechnologie. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de stands van de betreffende opleidingen.

Ter plekke aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden. Men dient dan een geldig legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart, géén rijbewijs) mee te nemen. Aanmelden is mogelijk bij de Studentenbalie van Saxion, waar een medewerker van Studentregistratie verder zal helpen.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Admiraal van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, tel. 053-4871631.