Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Hilversum, 1 december 2008

Coen en Sander geven het grote Sinterklaasfeest

CrĂŞpepapiertips, rijm-battles en een spoedcursusje sneldichten. De Coen en Sander Show staat deze week helemaal in het teken van de Goedheiligman. Aanleiding voor de Sinterklaasgekte is Het Grote Coen en Sander Sinterklaasfeest dat het DJ-duo van BNN op zaterdag 6 september organiseert in Hotel Arena, Amsterdam.

Na alle pakjesavonden en surprise feestjes zetten Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de zaterdagavond in de volgende versnelling. Op Het Grote Coen en Sander Sinterklaasfeest staan de 3FM DJ's natuurlijk zelf achter de draaitafels om het publiek los te laten gaan, maar daarnaast zorgen ook Alex van Oostrum en DJ contest winnaar Nizzle dat de voeten van de vloer gaan.

Buiten het feestgedruis op de dansvloer kunnen bezoekers met een bad hair day even langs bij de pietenkapper of ter plekke een mijter in elkaar flansen. Feestvierders die na alle pakjesavonden nog inspiratie over hebben, kunnen vanaf het balkon een gedicht naar beneden hengelen om te sjansen met een hulpsint.

Om kaarten te winnen voor het feest spelen kandidaten tijdens de Coen en Sander Show deze week dagelijks pepernootje-hoger/pepernootje-lager, waarbij luisteraars Sinterklaasliedjes op de goede snelheid moeten zien te krijgen. Ook strijden iedere dag twee luisteraars in een rijm-battle om die felbegeerde toegangskaarten.

De Coen en Sandershow is te beluisteren van maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur op 3FM. Het Grote Coen en Sander Sinterklaasfeest vindt plaats op zaterdag 6 december van 23.00 uur tot 4.00 uur in Hotel Arena, Amsterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.easyticket.nlIngezonden persbericht