CDA

Tijdig scouten van aspirant-raadsleden brengt veel voordelen met zich mee!

(video)

Jo-Annes de Bat (directeur CDA-bestuurdersvereniging en vicefractievoorzitter CDA Goes) en Peter van Ostaijen (fractievoorzitter CDA Leidschendam-Voorburg) delen in dit filmpje met gemeentelijke afdelingen van het CDA hun ervaringen en kennis met het succesvol werven van aspirant-raadsleden.

Een kwalitatief goede kandidatenlijst is een vereiste om de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 tot een succes te maken. Het is hiervoor van belang dat er tijdig én voldoende aandacht geschonken wordt aan het scouten van talentvolle leden binnen én buiten de afdelingen. Dit kan door na te gaan wie geïnteresseerd én competent zijn om in aanmerking te komen voor een plek op de kandidatenlijst.

Jo-Annes de Bat en Peter van Ostaijen behandelen in dit filmpje handige tips en succesvolle ervaringen die gebruikt kunnen worden binnen de afdelingen. Hiermee hoopt de afdeling HRM lokale afdelingsbesturen en fracties van dienst te zijn in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 met het werven van potentiële gemeenteraadsleden.

Wij wensen u veel succes toe!

Meer weten? Neem dan contact op met stafmedewerker HRM, Brendan Troost. Te bereiken via 070 3424 816 of troost@cda.nl


---