Ingezonden persbericht
Persbericht
Monnickendam, november 2008
Restaurant Posthoorn Monnickendam ontvangt een ster van Guide Michelin.
De hele brigade loopt te springen in het restaurant en de Posthoorn staat op een grote roze
wolk. We worden helemaal gek gebeld, gefaxt en gemaild. Dit korte persbericht schrijven
koste 3 uur omdat alle lieve vaste gasten en leveranciers gewoon naar ons toekomen om ons
te feliciteren.
Bij Chef-kok Rogier van Dam, eigenaar-gastheer Marc Boeljon en maître- sommelier Edwin
van Egmond valt het kwartje nog niet helemaal. "We horen het allemaal wel maar beseffen
het gewoon nog niet". Wellicht helpt de champagne.
Voor Marc Boeljon is de bekroning van de culinaire gids Michelin onvoorstelbaar. We zijn al
jaren zo hard bezig in onze zaak. Met een brigade die al vanaf de start de ambities van
Rogier van Dam en mijzelf steunen en daar altijd het volle geloof in hebben gehad. Er wordt
ons altijd gevraagd of een Michelin ster ons doel is, maar dat is niet het geval. Kwaliteit,
kwaliteit en kwaliteit is altijd ons doel geweest. En dat tegen zo scherp mogelijk prijzen.
Dat dit nu zo gewaardeerd wordt leest als een jongensboek.
Einde Persbericht
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met M.H.L. Boeljon (Gastheer - Eigenaar)
Restaurant | Suitehotel Posthoorn
Noordeinde 43
1141 AG Monnickendam
www.posthoorn.eu
Tel: 0299 654598
Fax: 0299 654690