Gemeente Nuenen


Terugbetaling gedeelte afvalstoffenheffing 2008.

De gemeenteraad heeft besloten om voor het belastingjaar 2008 de burgers van de gemeente Nuenen een gedeeltelijke terugbetaling te geven van de afvalstoffenheffing 2008. Deze teruggaaf, voor elke volle gebruiksmaand 2,25, heeft betrekking op de periode november 2007 t/m oktober 2008. De terugbetaling vindt plaats via een correctie op de jaarafrekening van Brabant Water die in de komende weken wordt verstuurd.

Voor inwoners van de gemeente Nuenen die in het afgelopen jaar zijn verhuisd, zal de terugbetaling zijn berekend voor de periode dat zij in hun huidige pand wonen. Woonde u het overige deel van de genoemde verbruiksperiode ook in de gemeente Nuenen, dan heeft u uiteraard recht op terugbetaling over de hele periode. Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om dit in de jaarafrekening van Brabant Water te verwerken. U kunt dit echter aanvragen via een aanvraagformulier.

Een aanvraagformulier tot terugbetaling kunt u hieronder downloaden of kunt u telefonisch aanvragen via de nummers: 040-2631673 en 040-2631525. Een formulier wordt u dan toegezonden.

De aanvraag tot teruggaaf kunt u vervolgens volledig ingevuld en ondertekend insturen aan: de heffingsambtenaar van de gemeente Nuenen c.a., Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. U dient een kopie van de eindafrekening van Brabant Water mee te sturen.


* formulier teruggave afvalstoffenheffing.doc (31.5 KB)