Diner in het Productiehuis ter ere van Nationale Horeca Doedag
Op 5 november viert Koninklijke Horeca
Nederland haar 125-jarig jubileum met een Nationale Horeca Doedag. De
afdeling Roermond van Koninklijke Horeca Nederland verzorgt met het
Productiehuis een diner voor een 40-tal mensen die aangewezen zijn op
de diensten van het Productiehuis.
Koninklijke Horeca Nederland wil met het initiatief laten zien
maatschappelijk betrokken te zien door extra kansen te creëren voor
het bouwen aan een hecht sociaal netwerk in dorp of stad.
Het initiatief om met een diner het horecajubileum te vieren is
opgepakt door drie gerenommeerde horecabedrijven in deze stad:
Oolderhof, Cox en de Oranjerie. Zij zorgen ervoor dat het diner wordt
bereid, samen met de mensen die deelnemers zijn in het Productiehuis.
In koppels van twee worden de diverse dinergangen bereid. Het diner
begint om 17.30 uur in het Productiehuis.
Het volgen van een opleiding in het Productiehuis, moet voor de
deelnemers uiteindelijk leiden tot nieuwe kansen op de arbeidsmarkt.
Het Productiehuis is een initiatief van de gemeente Roermond om
werkzoekenden uit Roermond te kwalificeren en te bemiddelen bij banen
bij werkgevers in de regio. Het Productiehuis richt zich zowel op
werkgevers als op werkzoekenden.
Publicatiedatum: 31-10-2008 Bijgewerkt: 31-10-2008
Gemeente Roermond