Goed nieuws voor te koop staande woningen


Huislijn.nl heeft voor al haar koopwoningen woongadgets ontworpen. Huiseigenaren kunnen deze vanaf vandaag gratis plaatsen op hun Hyves, IGoogle, websites en weblogs

DORDRECHT, 20081030 -- Na alle negatieve berichten: kredietcrisis, woningen die lang te koop te staan, dalende verkoopprijzen, gaat huizenwebsite www.huislijn.nl de huiseigenaren en de makelaars een handje helpen met woongadgets. Het verkopen van een woning moet weer leuk worden. Huiseigenaren hebben met de woongadget zelf invloed op de verkoop van hun woning via het oneindige netwerk van Hyves en internet. Door vrienden, kennissen en familieleden in te schakelen om de woongadget te plaatsen krijgt de woning veel publiciteit: hoe meer publiciteit, hoe sneller kans op succes.

Ook makelaars kunnen gebruik maken van de gadget, door deze bijvoorbeeld te gebruiken om woningen extra aandacht te geven op hun website.

Bij elke koopwoning op Huislijn.nl staat de woongadgetknop en plaatst men in 4 simpele stappen de woning op Hyves, IGoogle, weblogs en websites. .
Huislijn.nl heeft bewust gekozen voor verschillende gadgets, zodat de bezoeker een gadget kan kiezen die het beste bij zijn of haar stijl past.
Kijk voor meer informatie op www.huislijn.nl
Omdat het ontwerpen van gadgets zo leuk is, heeft Huislijn.nl besloten een ontwerpwedstrijd te organiseren. Hierover meer op: www.huislijn.nl/ontwerpwedstrijd

-Einde persbericht-

Over Huislijn.nl
Huislijn.nl is de nummer 3 huizenwebsite van Nederland (bron: Spacemakers.nl, 29 sept 2008).
Maandelijks wordt de website door meer dan 700.000 mensen bezocht.
Huislijn.nl onderscheidt zich door haar content niet te spideren, maar samen te werken met de makelaars. Inmiddels zijn al 3600 makelaars aangesloten bij Huislijn.nl. Door deze hechte samenwerking kan zij kwalitatieve en up- to- date content bieden.
Naast koopwoningen, heeft Huislijn.nl ook een huur, nieuwbouw, recreatie, buitenlands en agrarisch woonaanbod.