Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BOEK-AANKONDIGING

EETLUST
In gesprek met 's werelds topkoks

Ontdek de grootste keukengeheimen van
Jamie Oliver, Nigella Lawson, Gordon Ramsay, Herman den Blijker, Ferran Adrià, Nandia Santini, Anthony Bourdain, Curtis Stone, Sergio Herman, Alain Passard

Met een voorwoord van Marco Borsato
Auteur: Aranka van der Pol
Verschijningsdatum: 29 oktober

Bestellen:

Topkoks
Topkoks
-

Met het mes op tafel interviewde Aranka van der Pol tien van de grootste chef-koks ter wereld; Jamie Oliver, Nigella Lawson, Gordon Ramsay, Herman den Blijker, Ferran Adrià, Nandia Santini, Anthony Bourdain, Curtis Stone, Sergio Herman en Alain Passard. Steeds op zoek naar het antwoord op de vraag: welke kwaliteiten moet je als topkok in huis hebben? Wat maakt een chef zo gek om uren achter elkaar in een zweem van zweet en bloed achter de pannen te staan? Wat wakkert hun vuur aan? Het resultaat is een waanzinnig mooi, uniek, culinair boek, met boeiende interviews en van iedere topkok een recept. Het voorwoord is geschreven door Marco Borsato.

Nu reeds kunnen we melden dat EETLUST - In gesprek met 's werelds topkoks woensdag 29 oktober officieel gepresenteerd wordt. Meer hierover in een volgend persbericht. Vanaf die datum is het boek overal verkrijgbaar.

Tijdens haar zoektocht drong Aranka door tot het culinaire hart van de rauwe kokswereld. Ferran Adrià, chef-kok van restaurant El bulli in Spanje, sprak met haar over de kunst van het koken, met Herman den Blijker jaagde ze op konijnen en ander loslopend wild, Sergio Herman gaf een uitdagend kijkje in de keuken, Jamie Oliver maakte zich boos en Gordon Ramsay haalde de kolen uit het vuur. Met als resultaat het recept voor de ideale chef-kok.

EETLUST is een boek met smakelijke interviews. Het komt niet alleen in de keuken van pas, maar leest ook lekker weg onder het genot van een glaasje pinot noir of een pasta pommodori. Recepten, quotes en karakterschetsen van de chefs maken dit boek tot een verrassende ontdekkingsreis.

Aranka van der Pol (1978) is culinair journaliste voor De Telegraaf. De beleving van eten fascineert haar: van de geurende chappati's op een straathoek in Delhi, tot Kaapse langoustines en een Amsterdamse spinazieschotel met spekjes.

Een uitgave van House of Knowledge in samenwerking met Uitgeversmaatschappij De Telegraaf B.V.
ISBN: 978-90-8510-482-7 - Artikelnummer: 39422PBS00 - Gebonden Formaat: 23,5 x 19 cm - Aantal pagina's: 180
Auteur: Aranka van der Pol - Verschijningsdatum: 29 oktober 2008 - Prijs: ¤ 24,95

EETLUST van Aranka van der Pol is een uitgave van special interest-uitgever House of Knowledge, succesvol in het ontwikkelen van multimediale uitgeefconcepten. Met de uitgaven van onder andere HUUB STEVENS: ONGEZOUTEN van Theo Vaessen, GOAL! VOETBALOVERZICHT 2007-2008, TIJDPERK WILLEM HOLLEEDER van John van den Heuvel en Bert Huisjes, MAN ZOEKT BOERKA van Rob Hoogland, NA ONS DE ZONDVLOED van Prof. dr. Bob Smalhout, DE WANDELWIJZER van Joop Duijs, VAN MILJONAIR TOT KRANTENJONGEN van Sander de Kramer, DE TWEEDE RAYMANN van Jörgen Raymann, RUUD GEELS: ALTIJD RAAK van Theo Vaessen, ETEN ENZO van Janneke Vreugdenhill, 50 JAAR RUIMTEVAART van Piet Smolders heeft zij haar naam gevestigd.

www.houseofknowledge.nl

PUBLICITEIT: Aanvragen van een recensie-exemplaar (eventueel als pdf), interviews met auteur Aranka van der Pol, beeldmateriaal (boekcover als jpg), informatie over het opzetten van acties, ...

MVSP: Jay Soerdjbalie, Anne Pronk-Langewouters, Menno Ribbelink Noordereinde 233 B, 1243 JT 's Graveland
Tel: +31(0)35 582 6969 / +31(0)6 53 697 606 Fax: +31(0)35 582 7885 E-mail: jay@mvsp.nl anne@... menno@...
Oktober, 2008