CDA

Woensdag 29 oktober: Laatste debatbijeenkomst Morgen begint vandaag in Tilburg

Op woensdag 29 oktober a.s. vindt in 2 College Wandelbos (Wandelboslaan 1) te Tilburg de laatste debatavond plaats in het kader van 'Morgen begint vandaag', de debattenreeks van het CDA over de politieke agenda van de partij. Landelijk partijvoorzitter Peter van Heeswijk opent de bijeenkomst, vervolgens wordt er in deelsessies gedebatteerd over vijf onderwerpen.
De bijeenkomst begint om 19. 30 uur

Er wordt tijdens de bijeenkomst in vijf deelsessies gediscussieerd over vijf onderwerpen: onderwijs en kenniseconomie, kwaliteit van zorg, integratie, rol van religie en diversiteit, samenleven, waarden en normen en jeugd, jongeren en gezin.

Morgen begint vandaag

Onder de noemer 'Morgen begint Vandaag' organiseert het CDA in de periode mei-november 2008 twaalf provinciale debatavonden. In elke provincie staan steeds vijf themaâs centraal. De themaâs zijn voor een deel door de leden gekozen tijdens de ledenpeiling die dit voorjaar plaatsvond en voor een deel door het partijbestuur bepaald. De debatten moeten leiden tot bouwstenen voor de verkiezingsprogrammaâs van Europese verkiezingen (2009), Gemeenteraden (2010) en Tweede Kamer (2011). Op het partijcongres van zaterdag 8 november a.s. worden de belangrijkste resultaten van de debatten gepresenteerd.

---