voedingsmiddelenmicrobiologie De grote vier in de voedingsmiddelenmicrobiologie 17 okt 2008 09:30

Locatie: De Reehorst, Ede

Organisatie: Noordervliet Media - VMT

In dit symposium wordt de epidemiologische betekenis van de genoemde vier pathogenen geschetst. Door experts van RIVM, RIKILT, de Voedsel en Waren Autoriteit en de Universiteiten van Gent, Wageningen en Utrecht wordt een update gegeven voor elk van deze pathogenen. Dit betreft de indeling, eigenschappen, ziekteverschijnselen, voorkomen, bepalingsmethoden en wetgeving. Voor Salmonella en Campylobacter wordt ingegaan op methoden om de besmetting van de dierlijke keten met deze pathogenen te traceren en terug te dringen. Sprekers van AH en Stegeman laten met voorbeelden uit de praktijk zien welke maatregelen zij nemen om de veiligheid van hun producten te borgen. In dit symposium kunt u de gevarenanalyse van uw producten toetsen aan nieuwe inzichten over vier van de belangrijkste voedselpathogenen. Doelgroep
Dit symposium is bedoeld voor functionarissen in de voedingsmiddelenindustrie, zoals hoofden kwaliteitszorg, kwaliteitsmanagers, hoofden van microbiologische laboratoria en ontwikkelingsafdelingen, inspecteurs en beleidsmedewerkers Rijksoverheid, medewerkers keuringsinstellingen, adviseurs voedselveiligheid, vertegenwoordigers van relevante branches en productschappen.
Deelname-informatie
De deelnamekosten bedragen ⬠395 excl. BTW voor abonnees van de Nieuwsbrief VoedselVeiligheid en VMT. Niet-abonnees betalen ⬠450 excl. BTW. Congresdocumentatie, lunch, koffie, thee en drankjes zijn inbegrepen. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging, factuur en routebeschrijving. Informatie
Jorien Onink Coördinator Bijeenkomsten Tel 030 6358503 Fax 030 6358500 jonink@noordervlietmedia.nl

Meer over dit onderwerp
Aanmelding