voedingsmiddelenmicrobiologie
De grote vier in de
voedingsmiddelenmicrobiologie
17 okt 2008 09:30
Locatie: De Reehorst, Ede
Organisatie: Noordervliet Media - VMT
In dit symposium wordt de epidemiologische betekenis van de genoemde
vier pathogenen geschetst. Door experts van RIVM, RIKILT, de Voedsel
en Waren Autoriteit en de Universiteiten van Gent, Wageningen en
Utrecht wordt een update gegeven voor elk van deze pathogenen. Dit
betreft de indeling, eigenschappen, ziekteverschijnselen, voorkomen,
bepalingsmethoden en wetgeving. Voor Salmonella en Campylobacter wordt
ingegaan op methoden om de besmetting van de dierlijke keten met deze
pathogenen te traceren en terug te dringen. Sprekers van AH en
Stegeman laten met voorbeelden uit de praktijk zien welke maatregelen
zij nemen om de veiligheid van hun producten te borgen. In dit
symposium kunt u de gevarenanalyse van uw producten toetsen aan nieuwe
inzichten over vier van de belangrijkste voedselpathogenen.
Doelgroep
Dit symposium is bedoeld voor functionarissen in de
voedingsmiddelenindustrie, zoals hoofden kwaliteitszorg,
kwaliteitsmanagers, hoofden van microbiologische laboratoria en
ontwikkelingsafdelingen, inspecteurs en beleidsmedewerkers
Rijksoverheid, medewerkers keuringsinstellingen, adviseurs
voedselveiligheid, vertegenwoordigers van relevante branches en
productschappen.
Deelname-informatie
De deelnamekosten bedragen ⬠395 excl. BTW voor abonnees van de
Nieuwsbrief VoedselVeiligheid en VMT. Niet-abonnees betalen ⬠450
excl. BTW. Congresdocumentatie, lunch, koffie, thee en drankjes zijn
inbegrepen. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een
schriftelijke bevestiging, factuur en routebeschrijving.
Informatie
Jorien Onink Coördinator Bijeenkomsten Tel 030 6358503 Fax 030
6358500 jonink@noordervlietmedia.nl
Meer over dit onderwerp
Aanmelding