Ingezonden persbericht
PERSBERICHT
RELAIS RESTAURANTS VIERT HAAR
25 JARIG JUBILEUM!
Het Nederlandse culinaire samenwerkingsverband Relais Restaurants viert op 6 oktober het 25 jarig jubileum. Ooit gestart als vriendenclub onder de naam Relais du Centre met 10 leden, nu sinds 2008 onder de naam Relais Restaurants met maar liefst 37 leden.
In het nieuwe media plaza van de Jaarbeurs te Utrecht zullen de leden van Relais Restaurants, met een culinaire avond, tal van gasten ontvangen, waarbij de Nederlandse culinaire top ruim vertegenwoordigd zal zijn. Tijdens deze avond zal met name de Smaak van Nederland! centraal staan. Professor Wilco Fröger , bijzonder hoogleraar imagostrategie, gaat in op de smaak van Nederland. Alle te serveren gerechten hebben een regionaal dan wel landelijk Nederlands karakter en laten zien hoe in de toekomst gerechten samengesteld kunnen worden.
Voorzitter Freddy Bult zal twee nieuwe leden presenteren en zal een toelichting geven waarom nu de smaak van Nederland bij Relais Restaurants centraal staat. Natuurlijk ontvangen de gasten een nieuwe uitgave van het Relais Restaurants magazine, dat dit jaar is gemaakt door NARVIC media.
In het komende jaar zullen er verschillende acties, presentaties en jubileum menu's worden aangeboden om het geheel te ondersteunen.
Nieuwe leden: Restaurant Bibelot Restaurant Zuid Zeeland Caroline en Ton Ververs Jacqueline en Gijsbert Bianchi Limaweg 54 Herengracht 413 2743 CD Waddinxveen 1017 BP Amsterdam Tel. 0182-616695 Tel. 020-6243154
Wij danken de hoofdsponsor American Express voor het mogelijk maken van het evenement.
Ingezonden persbericht