Gemeente Boekel


Informatieavond voor organisatoren van evenementen


Het gemeentebestuur van de Gemeente Boekel is erg blij met evenementen en buurtfeesten in de Gemeente Boekel omdat deze activiteiten de levendigheid van een gemeenschap vergroten. Gaat u ook dit jaar of in 2009 weer een evenement organiseren? Dan kan de informatieavond voor organisatoren van evenementen antwoord geven op vragen die bij u spelen.

Deze avond heeft de volgende doelen:

· elkaar leren kennen;

· uitleg geven over het hoe en waarom van regels
· aandacht voor vragen en problemen uit uw praktijk
· oplossingen bedenken voor deze problemen.

Op deze informatieavond wordt door medewerkers van de gemeente, brandweer en politie in gegaan op de vergunningverlening, wanneer het doen van een melding voldoende is, op gebruiksvergunningen van de brandweer, eindtijden, schenken van alcohol, de evenementenkalender en de aanvraagtermijn. Ook is er voor u gelegenheid tot het stellen van vragen en het maken van opmerkingen. Uitgangspunt is dat op al uw vragen een antwoord komt, als het kan tijdens de avond, zo niet dan wordt daar later op terug gekomen.

Graag heten wij u op deze avond welkom. De informatieavond wordt gehouden op maandag 6 oktober aanstaande om 20:00 uur in de raadszaal van de Gemeente Boekel. Om een beeld van de verwachte opkomst te krijgen verzoeken wij u vriendelijk om u tevoren op te geven. Dit kunt u doen via het e-mailadres info@boekel.nl of op het telefoonnummer 0492-326800.

Hoogachtend,

Burgemeester en wethouders van Boekel.