Stad Brussel


De braderij van de Maria-Christinastraat wordt een feest voor groot en klein!

De handelaarsvereniging « Shopping Marie-Christine » organiseert met een nieuwe ploeg van zes vrijwillige leden en met de steun van de Schepen voor Economie en Handel, de braderij in de Maria-Christinastraat op zaterdag 4 en zondag 5 oktober 2008.

Een nieuwe ploeg betekent nieuwe energie, frisse ideeën en een nieuwe koers ! De meest opmerkelijke vernieuwing voor de editie 2008 is de keuze om de datum van september naar begin oktober te verschuiven. De oktoberperiode is interessanter vanuit economisch oogpunt aangezien het hoge aantal jonge gezinnen in de wijk en de invloed van de start van het schooljaar op hun te spenderen budget.

Van 9 uur tot 19 uur, bieden de handelaars een brede waaier aan producten te koop aan. Er wordt ook veel animatie voorzien: straattheater, kinderanimatie (een schminkstand, jongleurs, ), een miniconcert, fanfares,

Braderijen zijn voor handelaars een middel om hun wijk in de kijker te zetten, ze lokken mensen, brengen sfeer en ontmoeting en helpen om een mooi zakencijfer te realiseren.

De braderij van de Maria-Christinastraat vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 oktober 2008, van 9u tot 19u.

Informatie:

* Ismael KAHRAMAN : voorzitter van de handelaarsvereniging « Shopping Marie-Christine » - tel. 0485 27 11 75
* Hervé DELHOVE : Manager van Atrium Hart van Laken 106 Maria-Christinastraat te 1020 Brussel - tél. 02 428.44.17 - hdelhove@atrium.irisnet.be

* Hélène MOREL : Kabinet van de Schepen voor Economie en Handel - tel. 02 279 44 12 - helene.morel@brucity.be