Antillenhuis


Toeristische vertegenwoordigers St.Maarten bezoeken Antillenhuis

Lydia Haverman en Susan Egmond, die voortaan de toeristische marketing van Sint Maarten in Nederland gaan doen, ontmoeten de Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen Paul Comenencia (Foto Antillenhuis)

Mw. Lydia Haveman en mw. Susan van Egmond hebben deze week een bezoek gebracht aan het Antillenhuis.

Interreps is onlangs door het Bestuurscollege van Sint Maarten aangewezen als toeristische vertegenwoordiger in Nederland van het eiland. De activiteiten van Interreps zullen zich in eerste instantie richten op het sterk in de markt zetten en positioneren van de bestemming, met als beoogd resultaat een duidelijke stijging in het toerisme vanuit Nederland. Dit beoogt Interreps te bereiken via joint marketing activiteiten met de Nederlandse traveltrade, beursdeelname, evenementen voor zowel reisagenten als consumenten en via het internet. Eén van de prioriteiten zal tevens liggen op het versterken en waarborgen van de huidige airlift naar het eiland, ook buiten het hoogseizoen.

Op het gebied van PR en communicatie heeft Interreps het Amsterdamse toeristisch PR-kantoor TMC in de hand genomen. De focus van de PR-activiteiten zal onder meer liggen bij het aanspreken van diverse niche-markten; van honeymooners tot natuurliefhebbers en van zeilers tot cultuurliefhebbers.

Tijdens het bezoek aan het Antillenhuis kregen mw. Havemans (directeur Interreps) en Van Egmond (TMC) uitgebreid informatie over het reilen en zeilen binnen het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen. Zij kregen een rondleiding in het Antillenhuis en werden door de Gevolmachtigde Minister, Paul Comenencia, ontvangen.

Meer informatie over Sint Maarten: www. st-maarten.com Bereikbaarheid: Naast de lijndienst van KLM (2 keer per week) biedt ook Arkefly een wekelijkse, rechtstreekse vlucht naar Sint Maarten in combinatie met Curaçao. Airfrance heeft dagelijkse vluchten vanuit Parijs.

Meer informatie over Interreps en TMC:
TMC (0206705211) www.tmc-world.com
Interreps (0705622002) www.interreps.eu

Voor meer informatie over het bezoek en/of persfoto's: Norman Serphos, woordvoerder en voorlichter van het Antillenhuis serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 02-10-2008 Bron: Antillenhuis