Ingezonden persbericht


KODAK certificatie voor BCD TRAVEL

UTRECHT, 1 oktober 2008 BCD Travel, Nederlands marktleider op het gebied van zakenreizen ontvangt als eerste organisatie een KODAK supplier certification.

De KODAK supplier certification wordt jaarlijks toegekend aan leveranciers die een superieure kwaliteit en service verlenen. Er wordt ook gekeken naar productiviteit en kostenbesparing. KODAK maakt wereldwijd gebruik van meer dan duizend leveranciers, maar slechts 240 leveranciers verkregen deze certificatie.

Peter Bartell, kwaliteitsmanager Kodak: Sinds 2003 is BCD Travel een waardevolle partner voor Kodak. Dankzij BCD Travel hebben wij de efficiency en effectiviteit van onze reisinvesteringen nog verder kunnen verbeteren.

Peter Buis, directeur van BCD Travel in Belgie en Nederland: Wij zijn ontzettend trots op het KODAK certificaat. Het is niet alleen een bevestiging van onze kwaliteitsniveau, maar ook een erkenning van de rol die wij spelen bij het beheersen van de totale reis- en verblijfkosten.

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 90 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 14 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 13.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Over BCD Holdings

BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen en marktleider in de reisindustrie. BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), Park N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie) en Airtrade (toeristische reizen). Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen met ongeveer 15.000 medewerkers en een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 15 miljard.