Ingezonden persbericht


Huizen en hulpverlening in DAG TV

Mondiale kredietcrisis of niet, Leeuwarden blijft bouwen! Maar voor wie eigenlijk? Vanavond komt in DAG TV bij Mercurius RTV wethouder Roel Sluiter zijn beleid uitleggen, en zal makelaar Gosse Hellema de grillen van de woningmarkt verklaren. Hoe gaat het in Leeuwarden? Hoe gaat het met de woningen voor mensen met een kleine beurs? Zijn er genoeg? En wie kan mooi wonen, zonder in de financiële problemen te raken? Problemen blijken er in Leeuwarden volop te zijn. Achter veel voordeuren zit verborgen leed. De gemeente heeft de bestrijding daarvan voortvarend opgepakt door het formeren van Sociale Teams. Wat doet een Sociaal Team? Teamleider Merijn van der Werf schetst de praktijk en directeur Welzijn Dietske Bouma vertelt over de toekomst van deze succesvolle aanpak.

Verder aandacht voor het Jeugd Pasveerkorps. Leider Bas Hut en jeugdlid Erik van Dijk vertellen over hoe het er met het jeugdkorps voorstaat en over de voorbereidingen op het Muziekconcours in Kerkrade volgend jaar.

De muzikale omlijsting is van Jan Buis. De oud-bandleider van André Hazes laat nummers horen van zijn nieuwste cd Altijd in beweging. Presentatie Arjette de Pree. De uitzending start vanavond direct na het zes uur journaal op Mercurius RTV.

Voor informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Omroep Mercurius, Piet Kok, tel: 058 2152000 of email: pietkok@mercuriusrtv.nl


---- --