Gemeente Medemblik

Nieuwe gemeentegids verschijnt binnenkort

De tweede gemeentegids voor Medemblik verschijnt binnenkort. Medio oktober valt de nieuwste gids in de brievenbus bij alle inwoners. De afgelopen maanden is, in samenwerking met uitgever Akse Media, gewerkt aan de productie van deze tweede uitgave. In de gemeentegids staan actuele contactgegevens van verenigingen en instellingen. Verder vindt u in de gids algemene informatie over de kernen en over projecten en producten die gemeente Medemblik levert.

Digitaal
Alle contactgegevens uit de gemeentegids Medemblik 2008-2009 zijn ook te raadplegen via de Digitale gemeentegids. In de digitale gemeentegids vindt u het meest actuele overzicht van de contactgegevens van verenigingen en organisaties. Wijzigingen kunnen het hele jaar door worden verwerkt. Een wijziging doorgeven kan via deze digitale gids. Zoek uw vermelding op en kies voor één van de volgende opties: e-mail versturen, route plannen, details afdrukken of een wijziging doorgeven. Stuur voor een nieuwe vermelding in de gemeentegids een e-mail aan: Communicatie@medemblik.nl.

Informatie
Heeft u vragen, op- of aanmerkingen met betrekking tot de gemeentegids, neem dan contact op met afdeling Communicatie, tel: (0229) - 548224/8223.