PvdA Rotterdam


Uitnodiging extra ledenvergadering

Do 25 Sep 2008

Aanleiding is het vertrek per 1 oktober a.s. verlaat van Annette van der Veen uit onze fractie in de Raad van de deelgemeente Prins Alexander. Zij vertrekt wegens persoonlijke omstandigheden.

Onze coalitie met vier andere partijen kent de kleinst mogelijke meerderheid: 13 tegen 12. Het bestuur van de onderafdeling, de beide portefeuillehouders en de deelraadsfractie zijn gezamenlijk een voorstander van het behoud van de huidige meerderheidscoalitie. Immers, op die manier kan het uitstekende coalitie-akkoord Visie en Vaart, waar een groot deel van ons verkiezingsprogramma in verwerkt is, de komende anderhalf jaar verder uitgevoerd worden.

Daarom is de opvolging van Annette een zorgvuldige kwestie. De politieke situatie als gevolg daarvan is een ingewikkelde. Het PvdA-kader, dat uit de drie genoemde groepen bestaat, heeft zich de afgelopen anderhalve week uitvoerig hiermee bezig gehouden. Het belang van de zaak brengt ook een ledenraadpleging met zich mee.

Zodoende nodig ik u, namens onze portefeuillehouders, onze deelraadsfractie en het onderafdelingsbestuur, uit voor een extra ledenvergadering.
Deze wordt gehouden op

zaterdag 27 september a.s. om 10 uur (tot uiterlijk 12 uur)

in het Buurthuis Alexanderpolder aan de Remmet van Milplaats 15 in de wijk Het Lage Land.

Ter plekke zullen wij u informeren over de meest actuele situatie van dat moment en de achtergronden daarvan. Uiteraard krijgt u daarna uitgebreid de gelegenheid er met ons over in discussie te gaan. Natuurlijk is er ook tijd voor informele kontakten in de wandelgangen.

De ledenvergadering is besloten. Vertegenwoordigers van de media zijn dus niet welkom. Na afloop zal een persbericht gemaakt worden.

Wij hopen u allen te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

René Hoff,
secretaris onderafdeling PvdA Prins Alexander