Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Alblasserdam, 26 september 2008

Mondial Movers kiest voor 'groene' Honda's

Directie en verkoopafdeling van Mondial Movers rijden voortaan milieuvriendelijk. Dennis Deylius van Autobedrijf Los overhandigde vrijdagochtend bij het kantoor in Alblasserdam de sleutels van drie gloednieuwe Honda's Civic Hybrid aan commercieel directeur Marcel de Waal.

De Honda Civic Hybrid is een hybride auto: deze auto heeft niet alleen een 1.3-benzinemotor, maar ook een elektromotor. De gloednieuwe blauwe Honda's, geleverd door Autobedrijf Los bv. in Ridderkerk, zijn bijzonder zuinig: met één liter benzine kan volgens de Japanse autofabrikant meer dan twintig kilometer gereden worden. Gezamenlijk stoten de drie auto's jaarlijks 13.950 kilogram CO² (over 150.000 kilometer) minder uit dan de auto's waar Mondial Movers voorheen mee reed.

Met de keuze voor dit model laat Mondial Movers zien rekening te houden met het milieu. De directie van het samenwerkingverband kiest dan ook bewust voor het 'groene' rijden. Directeur Tom Stuij is om die reden tevreden met de nieuwe auto's: "Met de aanschaf van deze auto's laten we zien dat we het milieu en het maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toe dragen."

Dennis Deylius van Autobedrijf Los kwam vrijdagochtend speciaal naar Alblasserdam om de nieuwe Honda's aan Mondial Movers te overhandigen. Tom Stuij (algemeen directeur), Marcel de Waal (commercieel directeur) en Martijn Schmale (adviseur verhuisprojecten) zullen zich voortaan op een milieuvriendelijke wijze over de weg verplaatsen.

Mondial Movers is een in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuizers in Nederland. De 22 aandeelhoudende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is een specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Foto: Marcel de Waal, commercieel directeur Mondial Movers, krijgt van Dennis Deylius van Autbedrijf Los de sleutels overhandigd van de drie Honda's Civic Hybrid. Foto: Mondial Movers.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht