Avondprogramma NAH Dreamday Festival


Bijzonder concert met als speciale gasten, Bob Bullee en Christian Sanders; artiesten met een handicap

WAGENINGEN, 20080919 -- Het Dreamday festival wordt komende zaterdag gehouden in het Hof van Wageningen. Er is een dagprogramma en een avondprogramma.Optredende artiesten tijdens het avondprogramma; Mark Dakriet (Replay), Martin Sifoy, Grad Harmsen, gospel/countrygroep Profile ,Dutch Dylan Harry Loco, en last but not least; Bob Bullee en Christian Sanders; artiesten met een handicap.

Bob Bullee (zanger) was broodbakker in Rotterdam, toen hij op 25-jarige leeftijd binnen 24 uur blind raakte. Tijdens zijn revalidatie nam hij zanglessen. Inmiddels is hij en veel gevraagd artiest en speelt hij in binnen- en buitenland opgetreden o.a. België, Italië, Turkije en USA. Christian Sanders (Piano) speelt klassieke stukken (Mozart, Schubert, Händel). Hij heeft een vorm van autisme. Christian speelt naast piano ook viool. Hij heeft opgetreden bij Ivo Niehe in de bekende `TV-show' Beide artiesten spelen op het DREAMDAY FESTIVAL door bemiddeling van All The Way Music, het eerste en enige artiestenbureau in Nederland voor artiesten met een handicap. Zij willen het publiek niet hun beperkingen tonen, maar juist laten zien en horen waar ze goed in zijn. Geen sentiment, maar kwaliteit en professionaliteit.

Verder is het bijzonder dat het concert rekening houdt met de doelgroep (NAH) dus geen harde muziek of flitsend licht; eigenlijk gewoon een concert zo als het ooit bedoelt was. Het concert speelt in op het samen beleven; op naar een land zonder drempels! De presentatie is in handen van Johan Vlemmix. De entree is vrij. Inloop 19.00 uur het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 23.00 uur. Bezoekers wordt gevraagd een bloem me te nemen.





Ingezonden persbericht