Gemeente Lelystad

Groot Lelystads Dictee 17 september

Op 17 september wordt voor de vijfde keer het populaire Groot Lelystads Dictee gehouden op de Dag van het Leren. GeĂŻnteresseerden kunnen zich nog aanmelden.

Leren

Deze dag sluit aan bij de landelijke campagne Festival van het Leren dat als doel heeft mensen te stimuleren en motiveren om een leven lang te leren en zich verder te ontwikkelen en hun talenten te ontplooien. Op deze dag van het leren zijn de schijnwerpers gericht op elke mogelijke vorm van leren, zowel op leren in het kader van persoonlijke en/of algemene ontwikkeling, als ook op leren voor een beroep.

Lustrum jaar

Het jaar 2008 is voor de Lelystadse Dag van het leren een lustrumjaar. Vandaar ook het thema van dit jaar: Leren is een feest!

Aanmelden

Van 19.00 tot 22.00 uur kan iedereen die woont of werkt in Lelystad, jong en oud, individueel of in teams in de Raadzaal van het Stadhuis deelnemen aan het dictee. Dat kan door zich aan te melden met een team of als individuele deelnemer. Aanmelden kan als team of individueel. De voorlezer van het dictee is dit jaar wethouder Willem de Jager van onderwijs. Contactpersoon: Mildred Antonius,
m.antonius@axion-flevoland.nl.


---