Politie Brabant-Noord

Aanhoudingen uitgaansgebied regio Brabant-Noord

's-Hertogenbosch, 14-09-2008

De politie heeft dit weekend weer diverse malen op moeten treden tijdens de horeca-avonden in de regio. In het totaal zijn zeven personen aangehouden. Er is proces verbaal opgemaakt voor o.a. openlijke geweldpleging, drugsgebruik, vernieling en openbare dronkenschap.

's-Hertogenbosch - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee 18-jarige inwoners uit Rosmalen aangehouden voor vernieling van een ruit van een café aan de Torenstraat in 's-Hertogenbosch. Toen zij voorbij het café fietsten beledigden zij de bezoekers daarvan. Er ontstond een opstootje waarbij over en weer wat klappen werden uitgedeeld. De verdachten vernielden daarop de ruit van het café. Beiden zijn voor nader onderzoek ingesloten.


---

's-Hertogenbosch - Een 17-jarige Bosschenaar is in de nacht van zaterdag op zondag op de Kerkstraat aangehouden voor vernieling van de bromfiets van zijn vriendin. De verdachte kreeg ruzie en trapte uit boosheid de bromfiets om, waardoor schade ontstond. Hij is aangehouden en voor verhoor ingesloten.


---

's-Hertogenbosch - In een uitgaansgelegenheid aan de Karrenstraat is in de nacht van zaterdag op zondag een 31-jarige man uit Herpen aangehouden voor het snuiven van cocaïne. Verder had hij nog een gripzakje met cocaïne bij zich. Hij is ingesloten en de drugs zijn inbeslaggenomen.


---

's-Hertogenbosch - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 28-jarige man uit Lunteren aangehouden voor mishandeling. Hij wordt ervan verdacht een werknemer van een horecagelegenheid aan de Karrenstraat een kopstoot te hebben gegeven. De man gedroeg zich vervelend en er dreigde een conflict te ontstaan tussen hem en een klant. De werknemer sprong er tussen en kreeg een kopstoot. Hij liep daarbij een dikke lip en een pijnlijke neus op. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.


---

Volkel - In de nacht van zaterdag op zondag is een 29-jarige Pool op het Schakelplein in Volkel aangetroffen in kennelijke staat van dronkenschap. Nadat agenten hem tevergeefs een lift aanboden, is hij aangehouden en voor openbare dronkenschap ingesloten. Op het bureau probeerde hij een collega te slaan.


---

Boxtel - Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag op de Markt een 34-jarige man uit Boxtel aangehouden. De man liep zonder reden te schreeuwen en te schelden en wilde zich op vordering van de agenten niet verwijderen. Hij is voor verhoor ingesloten.