Gemeente Beek


Opening Servicepunt in Genhout

Beek, 14 augustus 2008

Op 10 september wordt in Genhout door wethouder Wierikx een Servicepunt geopend. Servicepunt Genhout is een unieke samenwerking tussen Bakker Steevens, Gemeente Beek, Politie Stein en Beek, Partners in Welzijn en Xerox Document House.

Wat is Servicepunt Genhout?

Inwoners kunnen in hun eigen wijk bij `t Trefpunt terecht voor een drankje of bruisende verenigingsactiviteiten. Hieraan zijn toegevoegd een brood- en banketverkooppunt, een gemeentelijke folderpost, spreekuur van Partners In Welzijn en Politie Stein en Beek en een kopieerservice.

Inwoners beschikken over een ruimte waar ze elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een drankje, of waar ze in overleg met de uitbater gebruik kunnen maken van een vergaderfaciliteit. Waar ze belangrijke informatie van de gemeente aantreffen. Waar ze vragen kunnen stellen over welzijn en veiligheid. Waar ze kopieën kunnen maken voor hun vereniging of voor privé gebruik. Kortom, een ruimte van en voor de inwoners van Genhout.

Graag willen wij iedereen uitnodigen voor de feestelijke opening op woensdag 10 september van 14.00 uur tot 16.00 uur. Locatie is 'T Trefpunt, Pastoor Lippertsplein 1 te Beek.

Het programma ziet er als volgt uit:


* Binnenkomst en ontvangst

* Woord van welkom

* Toespraak en openingshandeling door wethouder Wierikx
* Bezichtiging Servicepunt Genhout (onder genot van koffie / thee / fris / vlaai)

* Afsluiting

Wij willen u verzoeken om uw deelname aan de opening aan ons te bevestigen. U kunt dit doen door een mail te sturen naar p.kamphuis@ibcnet.nl of een brief te sturen naar IBC business consulting, t.a.v. Patricia Kamphuis, Vogt 21 6422 RK Heerlen.

Wij stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs.