Gemeente Diemen


Inloopavond Brede HOED

Woensdag 10 september is er in het gemeentehuis een inloopavond over de Brede HOED.
In het gemeentehuis wordt op woensdag 10 september 2008 van 19.30 tot 22.00 uur een inloopavond gehouden over de ontwikkeling van De Brede HOED.
Er zijn onder andere tekeningen van het voorlopig ontwerp beschikbaar. De architect en vertegenwoordigers van Rochdale, het ontwikkelbedrijf Delta Forte en de gemeente zijn aanwezig om een toelichting op de plannen te geven.
Ook huisartsen, medewerkers van het Ouder-Kind-Centrum (OKC) en Centraal Servicepunt zijn deze avond aanwezig om informatie te verschaffen. Zij worden in de toekomst ondergebracht in De Brede HOED.

Nieuw gebouw
De Brede HOED wordt een nieuw gebouw op het terrein van de voormalige kerk De Schuilplaats (tussen de Pr. Beatrixlaan/Pr. Mauritslaan/D.J. den Hartoglaan). In De Brede HOED komen een huisartsenpost, het Ouder-Kind-Centrum en het Centraal Servicepunt. Boven de zorgvoorzieningen komen woningen.
Woningstichting Rochdale, ontwikkelaar Delta Forte en de gemeente werken de plannen verder uit. Het streven is in de loop van 2009 met de bouw te beginnen.

---

Postadres:
Gemeente Diemen
Postbus 191
1110 AD
Diemen

Bezoekadres:
D.J. Den Hartoglaan 1
Tel.: (020) 314 46 44
Fax: (020) 314 46 35
E-mail: info@diemen.nl

---