Derde Weekend Doe Medemblik en Meer
Meteen na deze zomer gaat Doe Medemblik en Meer verder met het derde
weekeinde. Dan staat dit culturele programma in het teken van Culinair
& Platteland (6 en 7 september).
In Poldermuseum Andijk is een bijzonder 3-gangen menu met `vergeten'
en/of streekgebonden producten uit de museumtuin met optredens van
diverse artiesten. Kosten: EUR 25 per couvert, inclusief
welkomstdrankje. Deelname op basis van inschrijving (vol=vol).
Tussendoor presenteert Saet & Cruyt een tentoonstelling met als thema
`eetbare bloemen'. Op zondag 7 september komen culinaire liefhebbers
in het Huis van Oud in Wognum meer te weten over de ingrediënten van
Broeder of wanneer Haagse bluf werd gegeten. Tegen een kleine
vergoeding kunnen de gerechten worden gegeten. Die worden muzikaal
opgeluisterd.
Zie www.medemblikenmeer.nl voor het totale programma.