Politie Zeeland


---


W-1716-2008.Man mishandeld in Vlissingen
Tussen zaterdag 23.30 uur en zondag 00.49 uur is in de Scheldestraat in Vlissingen een man mishandeld.
Een 44-jarige man uit Vlisingen sliep en werd wakker van een hevige pijn in zijn rug. Hij zag dat er 4 mannen in zijn kamer stonden, een van hen had een honkbalknuppel in zijn handen. De 44-jarige werd meerdere malen tegen zijn rug en benen geslagen met de honkbalknuppel. Daarna werd de man naar buiten geduwd. Toen hij de woning weer in wilde gaan werd hij wederom geslagen door de man met de honkbalknuppel.
Een andere man, die zich ook in woning bevond, is eveneens door de 4 mannen uit de woning gezet.
Enkele eigendommen van de 44-jarige werden door twee van de mannen in plastic zakken gestopt en vervolgens op straat gegooid.
De politie heeft de zaak in onderzoek.

Z-1717-2008. Aanrijding fietser en bromfietser in Axel
Zaterdag rond 13.00 uur vond op de Singelweg in Axel een aanrijding plaats tussen een fiets en een bromfiets.
Een nog onbekend gebleven bromfietser reed de 11-jarige fietser aan en verliet daarna de plaats van het ongeval zonder zijn identiteit bekend te maken.
De 11-jarige uit Axel liep door het ongeval schaafwonden aan rug, arm, been en hoofd op.

W-1718-2008. Drie personen aangehouden in Vlissingen
Politie Zeeland heeft zaterdag rond 06.30 uur drie personen aangehouden in Vlissingen.
De drie, twee vrouwen en een man van 38, 21 en 19 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen, zijn aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van een ongeval zonder hun identiteit bekend te maken.
Even daarvoor was de personenauto van de 38-jarige vrouw zwaar beschadigd aangetroffen op de Koudekerkseweg in Middelburg.
Vermoedelijk is de macht over het stuur verloren, is men daarna uit de bocht gevlogen en is de auto na het raken van een paaltje, een verkeersbord en een bloembak op een grindbak tot stilstand gekomen. De drie zijn niet gewond geraakt tijdens het ongeval.

Z-1719-2008. Man aangehouden in Philippine
Politie Zeeland heeft zaterdag rond 19.00 uur een man aangehouden in de Castiliestraat in Philippine.
De 39-jarige man uit Terneuzen veroorzaakte overlast door te schreeuwen, tegen woningen aan te bonken en bewoners met de dood te bedreigen in de Castiliestraat.

Z-1720-2008. Man aangehouden in Terneuzen
Politie Zeeland heeft zondag om 07.15 uur een man aangehouden in de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen.
De 35-jarige man, afkomstig uit België, werd betrapt toen hij wegreed in zijn auto nadat zijn rijbewijs was ingevorderd wegens het rijden onder invloed van alcohol. De man had ruim 4x de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd en kon even voor zijn aanhouding zijn rijbewijs inleveren.





Politie Zeeland