Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 31-08-2008

Oss - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 34-jarige Ossenaar op de Oostwal aangehouden wegens bedreiging en belediging. Kort daarvoor had de man een beveiligingsmedewerker met de dood bedreigd, nadat deze de man had verzocht een café te verlaten, omdat hij meende binnen te moeten roken. Toen de politie arriveerde, werd deze flink uitgescholden. De man is aangehouden en na verhoor heengezonden.

Twee 17-jarige Ossenaren zijn in dezelfde nacht op de Eikenboomgaard aaneghouden omdat ze in een cafe gevochten hadden. Een 17-jarige plaatsgenoot deed aangifte.

's-Hertogenbosch - In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Karrenstraat een 32-jarige man uit Utrecht aangehouden voor belediging van ambtenaren in functie. De man zwaaide midden op straat met een terrasstoel in de lucht. Een portier van een nabijgelegen café zette de stoel met de man terug op het terras. Vervolgens schold de man enkele agenten uit en hield dit vol tijdens zijn aanhouding. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een 22-jarige Bosschenaar werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op de Parade omdat hij een glas naar het hoofd een horecaportier had gegooid. De portier werd niet geraakt. De man was boos dat hij niet binnen mocht. Hij is na verhoor in de loop van de zondagochtend vrijgelaten.

Uden - Zaterdagochtend rond 03.30 werd op de Markt een 18-jarige man uit Hoofddorp aangehouden in verband met mishandeling. Hij stompte een 24-jarige Udenaar op zijn neus. Surveillerende agenten konden de verdachte op aanwijzing van het slachtoffer aanhouden. Omdat de politie onderzoek doet naar de mogelijke betrokkenheid van anderen bij deze mishandeling, is de man in verzekering gesteld ten behoeve van dat onderzoek.