Politie Gelderland-Zuid

Botsen en blazen

Regio, 31-08-2008 o In de nacht van zaterdag op zondag kwam rond drie uur een melding binnen van een aanrijding tussen een personenauto en geparkeerde autos.

De 20-jarige man uit Nijmegen stond met zijn auto nog in de Waterstraat in Beek waar hij de geparkeerde autos had geraakt. Agenten lieten de man blazen omdat zij vermoedden dat hij onder invloed had gereden. De man legde een ademanalysetest af die 855 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht als resultaat aangaf. De man werd aangehouden en kreeg een rijverbod opgelegd van 12 uur. Er werd een proces verbaal opgemaakt en werd zijn rijbewijs ingenomen om naar de officier van justitie te sturen.

Buren
In Buren kwam een andere beginnend bestuurder ook in aanraking met de politie. Nadat hij was staande gehouden en onder invloed van alcohol bleek, blies hij met een resultaat van 390 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. De 19-jarige man uit Kapel Avezaath kreeg een rijverbod van vijf uur opgelegd en ook zijn rijbewijs werd ingenomen om naar de officier van justitie te sturen. (13)

Laatst gewijzigd 31-08-2008 12:28 | © Regio Gelderland-Zuid |