Ingezonden persbericht


Zondag 31 augustus a.s. staan de werken van Elsbeth Vermeer centraal:

Op zondag 31 augustus aanstaande van 10.30 uur tot 17.30 uur zullen de werken van Elsbeth Vermeer uit St. Hubert centraal staan in de Woonkamergalerie! Hieronder een stukje biografie over deze kunstenares!

Elsbeth Vermeer-Roest is geboren in 1959 te Nijkerk. Van daaruit heeft ze op verschillende plekken binnen Nederland gewoond. In Nijmegen zocht ze naar een vrijere manier van werken; nl. het geven van schilderlessen aan volwassenen, het werken in opdracht en het vrij schilderen. Deze werkzaamheden verricht ze nog steeds met veel plezier, maar nu vanuit St.Hubert.

Haar schilderijen gaan over "mens en dier", apart of gecombineerd. Doel is vooral het weergeven van karakters in een sterk expressief kleurgebruik. Er ontstaat zo een herbeleving, maar nu van een nieuwe werkelijkheid! Momenteel werkt ze vooral aan portretten met het thema "Toekomstvrouw".

Wij heten u allen van harte welkom in onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van deze kunstenares te bewonderen! Voor meer info kunt u bellen 0485- 51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl of u bezoekt onze website www.kunsthandelgennep.nl


---- --