Gemeente Anna Paulowna


Toernooi van Lex voor G-voetbalteams op 31 augustus 2008

Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijd (SASV) en Sportservice Noord-Holland organiseren dit jaar gezamenlijk het Toernooi van Lex. Dit toernooi vindt plaats op zondag 31 augustus in de Spartahal, Zuiderweg 2a te Schagen.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Van der Voort Groep Schagen. Op zondag 31 augustus kan de spannende en sportieve voetbalstrijd weer losbarsten.

Het Toernooi van Lex hoort bij Schagen, het is dan dit jaar ook alweer de 17e editie van dit prachtige toernooi. Toen het afgelopen december niet door kon gaan, was het voor de SASV en Sportservice Noord-Holland al snel duidelijk dat er iets gedaan moest worden. Zij hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk de organisatie van dit toernooi op zich te nemen. Ook is dit jaar de `Van de Voort Groep' weer bereid gevonden om het toernooi financieel te ondersteunen. Deelname voor de teams is hierdoor gratis.

Opgeven

G-voetbalteams kunnen zich tot 20 april opgeven voor het Toernooi van Lex. Dit kan via de website www.aangepastsporten.info, `Nieuws uit de regio', `Kop van Noord-Holland' of door een e-mail te sturen naar lboetes@sportservicenoordholland.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met regiomedewerker aangepast sporten Loes Boetes, tel: 0224-214774 of via bovenstaande e-mailadres