Ingezonden persbericht


Persbericht

Diemen, 28 augustus 2008

Generali sluit schade- en verzuimvolmacht met Kroezen Assuradeuren

Generali en Kroezen Assuradeuren hebben op 27 augustus een volmachtovereenkomst ondertekend. Hiermee geeft Generali als de pensioen- en inkomensverzekeraar het startsein voor een intensieve samenwerking met één van de grootste intermediairs in Nederland. "Wij kiezen voor Generali vanwege haar ruime assortiment en klant- en oplossingsgerichte deskundigheid", aldus Rob van Deurzen van Kroezen Assuradeuren. Met het afgeven van een algemene schade- en een verzuimvolmacht versterkt Generali haar positie in de volmachtwereld. De ondertekening werd feestelijk beklonken met een glaasje champagne.

Over Kroezen Assuradeuren
Met vestigingen in Beesd, Culemborg, Tiel en Scherpenzeel is Kroezen één van de grotere intermediairs in Nederland. Specifiek in de Betuwe heeft het intermediair een sterke positie en naam opgebouwd voor particuliere en zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij en pensioen.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Bijlage: foto ondertekening volmachtovereenkomst Generali en Kroezen Assuradeuren. Met van links naar rechts zittend: Rob van Deurzen en Jan Kroezen van Kroezen Assuradeuren en Kor Schipper van Generali. En van links naar rechts staand: Frank van Buuren, Paul Kuiper en Remco van Gaalen van Generali.

Onderstaande informatie is niet bestemd voor publicatie:

Perscontact:
drs. Jaap Oudijk MM RM, Directeur Marketing & Communicatie Telefoon direct: (020) 660 17 30 / (06) 14 36 06 55 E-mail: joudijk@generali.nl


---- --