Politie Zeeland


---


O-1694-2008 Camper te water, Stavenisse
Aan de Veerweg is woensdagmorgen rond 11.00 uur een camper te water geraakt.
Een 49-jarige man uit Heerle was aan het vissen aan de vissteiger langs de Oosterschelde. Hij had zijn camper op de steunen geplaatst met draaiende motor. Toen hij iets uit de camper wilde pakken, struikelde hij en raakte daarbij de versnellingspook. Gevolg was dat het voertuig zo de boothelling afreed het water in. De 49-jarige man kon nog net op tijd eruit springen waarna de camper vervolgens de Oosterschelde in dreef. De brandweer is later ter plaatse gekomen om een kabel om het voertuig te leggen waarna een berger de kampeerwagen uit het water kon trekken. De schade aan de glooiing is minimaal, de camper is echter total loss.

O-1695-2008 Gewonde bij bedrijfsongeval, Poortvliet
Bij een bedrijfsongeval op de Paasdijkweg is woensdagmiddag een 41-jarige man uit de gemeente Veere gewond geraakt. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.
De man was gevallen tijdens werkzaamheden in een loods. Hij was op de eerste verdieping bezig om een tank met daaraan een lier te laten zakken naar de begane grond. Vermoedelijk is daarbij de tank gaan schuiven of rollen en is toen samen met de 41-jarige man naar beneden gevallen. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.