Politie Gelderland-Zuid

Verkeersagressie in Beek Ubbergen

Beek Ubbergen, 27-08-2008 o Dinsdagmiddag is een 65-jarige man uit Beek Ubbergen in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een 52-jarige man uit Kranenburg (Dld).

Rond 4 uur deed het slachtoffer aangifte bij de politie. De man vertelde dat hij mishandeld was door de 65-jarige verdachte. Het slachtoffer reed uit de richting van Kleef naar Beek. Op een kruising in Wyler kwam een Nederlandse auto van links die hem geen voorrang verleende. Als reactie daarop knipperde de Duitser een aantal keren met zijn koplampen. De twee mannen bleven een tijdje achter elkaar rijden. Toen zij moesten stoppen voor een stoplicht, kwam de 65-jarige man uit de auto en sloeg het slachtoffer op het gezicht. Later, op de Nieuwe Rijksweg in Beek Ubbergen, kwam het weer tot een confrontatie. Hierbij werd de man uit Kranenburg nogmaals in het gezicht geslagen en bedreigd. Het slachtoffer heeft daarna de verdachte met pepperspray in het gezicht gespoten. De man uit Beek Ubbergen zou vervolgens de Duitser met een ijzeren voorwerp op het hoofd hebben geslagen.

Na de aangifte heeft de politie de verdachte aangehouden in zijn huis in Beek Ubbergen. Het ijzeren voorwerp is in beslag genomen. Na overleg met de Officier van Justitie is de verdachte na verhoor later die dag heengezonden. Gelijk daarna heeft hij ook aangifte gedaan van mishandeling. De politie doet verder onderzoek naar de zaak. (15)

Laatst gewijzigd 27-08-2008 10:37 | © Regio Gelderland-Zuid |