Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Knelpunten voor fietsers gevraagd

De deelgemeente wil graag weten welke verkeersknelpunten fietsers in Kralingen-Crooswijk ervaren. Het doel is om te bekijken of deze knelpunten opgelost kunnen worden, zodat het voor bewoners aantrekkelijker is om (vaker) de fiets te pakken.

Fietst u vaak en heeft u suggesties voor verbetering? Of fietst u wellicht nooit omdat u de route vanaf uw huis gevaarlijk vindt? Geeft u dit dan aan ons door. Waar mogelijk nemen we uw opmerkingen mee in het fietsbeleid, waaraan momenteel wordt gewerkt. U kunt uw verkeersknelpunten doorgeven via deelgemeente@kc.rotterdam.nl onder vermelding van verkeersknelpunten of telefonisch via het nummer (010) 206 08 08.

Fietsen met het bestuur

Van 14 tot en met 22 september wordt de Week van de Vooruitgang gehouden. Het thema van deze week is goede vervoerswijzen. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente fietst in de Week van de Vooruitgang routes langs huidige en voormalige verkeersknelpunten. U bent van harte uitgenodigd om mee te fietsen en onderweg uw ervaringen te vertellen. Aanmelden kan via de hierboven genoemde contactgegevens onder vermelding van op de pedalen.

Data en tijdstippen fietstochten

Dinsdag 16 september van 19.00 uur tot 21.00 uur, Kralingen-Oost

Woensdag 17 september van 14.00 uur tot 16.00 uur, Crooswijk

Donderdag 18 september van 13.00 uur tot 15.00 uur, Kralingen-West

De fietsroutes zijn nog niet bekend. Deelnemers worden over het start- en eindpunt op een later moment geïnformeerd. Per fietstocht kunnen maximaal 20 personen deelnemen.