Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam


Cruyff Foundation voetbalmiddag

21 augustus 2008
Op woensdag 27 augustus wordt op het Cruyff Court Ajax Veld in Oost-Watergraafsmeer een Cruyff Foundation Voetbalmiddag georganiseerd. Tijdens deze middag kunnen kinderen en jongeren uit de buurt aan diverse voetbalactiviteiten meedoen.

Activiteiten

De activiteiten staan onder leiding van niemand minder dan Soufiane Touzani en Kenan Rathino van SoccerShowDown. Zij zijn experts op het gebied van straatvoetbal en zullen de deelnemers diverse trucks en skills leren. Natuurlijk is er ook ruimte voor een gewoon partijtje voetbal. De activiteiten starten om 13.00 uur op het Cruyff Court Ajax Veld Oost-Watergraafsmeer aan de Polderweg in Amsterdam. Er zijn geen kosten aan verbonden!

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging.

Sport is leuk, gezond, integreert en brengt respect bij voor anderen. Daarom is sport belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. De Johan Cruyff Foundation initieert en ondersteunt al sinds 1997 projecten die sport en spel stimuleren en werkt daarbij samen met verenigingen, sportbonden, gemeentelijke instanties en overheden. De activiteiten bestaan uit de aanleg van Cruyff Courts, het initiëren en ondersteunen van sportprojecten voor kinderen met een beperking en het organiseren van unieke sportevenementen voor kinderen.