Saxion Hogescholen
BR>

do 19 juni 2008

Introductieconcert Saxion en UT Oude Markt 27 augustus 2008 /files/storage/mnc/KrezipWS1.jpg

Woensdag 27 augustus organiseren het HOI 2008-bestuur van Saxion en de Introductie Kommissie 2008 van de Universiteit Twente in samenwerking met Enschede Promotie een grandioos concert op de Oude Markt in Enschede. Hoofdact tijdens dit Introductieconcert (inmiddels een traditie) is de populaire formatie Krezip. In het voorprogramma maakt het snel opkomende L.I.N.E. haar opwachting. Met andere artiesten en een special guest wordt nog onderhandeld.

Voor de nieuwe eerstejaars Saxion en UT-studenten is dit concert onderdeel van een spetterende introductie, waarin ze kennismaken met het studentenleven en alles wat daarbij hoort. In een gevarieerd programma maken de studenten kennis met elkaar, de studie en de ruim 100 sport-, cultuur- studie- en studentenverenigingen die de UT en Saxion rijk zijn. Daarnaast komen de steden Enschede en Hengelo aan bod en uiteraard vinden ook vele activiteiten plaats op de campus van de Universiteit Twente en de Saxion stadscampus.

Het concert op de Oude Markt start om 20:30 uur en het feest gaat door tot in de late uurtjes.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie en/of fotomateriaal van de artiesten of de introductie in algemene zin kunt u contact opnemen met:

Namens de IK 2008 van de Universiteit Twente:
Els van der Burgt
Functionaris Logistiek Introductie Kommissie 2008 T: +31 (0)53 489 2356
E: logistiek@ik.utwente.nl
I: www.studentunion.utwente.nl/ik

Of namens de HOI 2008 van Saxion:
Wouter Lokin
Voorzitter HOI 2008
T: 053 - 4871687
E: dehoi.she@saxion.nl
I: www.hoi.saxion.nl