Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Welke topregie vertrouwt u uw eigen filmproducties toe?

Blockbusters in HD met DVD MovieFactory(TM) 6 Plus van Corel

Voorburg, 19 augustus 2008 -- Stel met alle gemak van de wereld kwalitatief hoogwaardige thuisvideo's samen met DVD MovieFactory(TM) 6 Plus van Corel. Met de gebruiksvriendelijke MovieFactory(TM) 6 Plus-software zijn in enkele handelingen uw filmische meesterwerkjes te branden en af te spelen op PC's, mediaplayers en andere apparaten. DVD MovieFactory(TM) 6 Plus ondersteunt de meest populaire bestandsindelingen en --technologieën waaronder high definition en Blu-ray Disc.

Met DVD MovieFactory(TM) 6 Plus en zijn 'Edit Room' kunt u high definition-discs maken met persoonlijke menu's, eigen titels, muziek en effecten in de best mogelijke beeldkwaliteit. Er is keuze uit meer dan 70 stijlen voor bewegende menu's, menu-overgangen en filters. Met of zonder tekst, objecten en in te stellen knoppen. Video's worden Hollywood-producties met gebruiksvriendelijke bewerkingsgereedschappen. U bepaalt de grootste kijkervaringen door bij te snijden, te verbeteren en scenes te verfraaien. Door aan te passen themasjablonen te gebruiken voegt u fraaie openingsscènes toe. U kunt uw filmproductie weergeven in Storyboard Mode of Timeline Mode en elementen toevoegen als overgangen, pan & zoom en nog veel meer.

Met DVD MovieFactory(TM) 6 Plus zijn vanaf bronnen als DV- of HD-Video- bestanden direct in high definition vast te leggen op Blu-ray Disc. Echte muziekliefhebbers branden dvd's met kristalheldere sounds in MPEG-, LPCM- en AC-3-formaten. Audio-CD's heeft u met MovieFactory(TM) 6 Plus zo gemaakt. In een handomdraai en een enkele 'drag & drop'-beweging maakt u al audio-CD's met een MP3- of WMA-indeling. Gebruik de meegeleverde WinDVD(TM) 8 Player - Silver-versie om de video's te bekijken en de songs te beluisteren. Met deze Silver-versie zijn video's vanaf een willekeurige bron te downloaden en dvd's te comprimeren voor het gebruik op enkellaagse discs. Elke video-bestandsindeling is snel te branden op nagenoeg elk disc-formaat. Als u beschikt over een compatibel disc-brander, kunt u met DVD MovieFactory(TM) 6 Plus tekst en labelontwerpen rechtstreeks branden op de achterkant van LightScribe- of Labelflash-DVD's en -CD's. Bovendien profiteert MovieFactory(TM) 6 Plus via LightScribe en Labelflash van de verbeterde prestaties van Intel(TM) Duo-processors op desktop-PC's en laptops.

DVD MovieFactory(TM) 6 Plus is beschikbaar voor een adviesprijs van ¤ 60,71 voor de volledige versie en ¤ 39,98 voor de update. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

f4a40d.gif

Corel Corporation
Corel is een toonaangevende ontwikkelaar van grafische software, productiviteitssoftware en digitale-mediasoftware met meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Corel heeft een productportefeuille van 's werelds meest populaire en meest herkenbare softwaremerken, waaronder CorelDRAW(TM) Graphics Suite, Corel(TM) Paint Shop Pro Photo(TM), Corel(TM) Painter(TM), Corel DESIGNER(TM), VideoStudio(TM), Corel(TM) WordPerfect(TM) Office, WinDVD(TM), WinZip(TM) en iGrafx(TM). De software van Corel nodigt gebruikers uit productiever en creatiever te werken. Corel-producten zijn multifunctioneel en gemakkelijk in gebruik. In de markt is het leiderschap van Corel in innovatieve software met een toegevoegde waarde onderstreept met honderden prijzen. De producten van Corel worden verkocht in meer dan 75 landen via een gevestigd internationaal netwerk van wederverkopers en detailhandelaren, OEM's (Original Equipment Manufacturers), onlineleveranciers en via de wereldwijde websites van Corel. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Ottawa (Canada) en het bedrijf heeft belangrijke vestigingen in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Taiwan, Duitsland, China en Japan. De aandelen van Corel worden verhandeld op de NASDAQ onder het symbool CREL en op de TSX in Canada onder het symbool CRE.