Gemeente Best

Nieuwe vervoerder leerlingenvervoer

03-06-2008

Het leerlingenvervoer in Best gaat per 18 augustus over in andere handen. Taxibedrijf Cibatax B.V. uit Eindhoven neemt het stokje over van de huidige vervoerders Besttax B.V. en Janssen B.V.

De overeenkomst zal worden aangegaan vanaf aankomend schooljaar voor een periode van drie jaar, waarbij de gemeente de mogelijkheid heeft tot verlenging van tweemaal één jaar. Bij de Europese aanbesteding is Cibatax B.V. als beste uit de bus gekomen. Cibatax verricht ook het leerlingenvervoer voor de gemeente Veldhoven.

Waarom besteedt de gemeente het leerlingenvervoer aan? De reden om aan te besteden is dat het contract met de huidige vervoerders, Besttax B.V. en Janssen B.V. afloopt. De aanbesteding is volgens de Europese richtlijnen uitgevoerd, gezien het volume in geld dat met dit vervoer gemoeid is. Een goede prijs-kwaliteitverhouding van de uitvoering was voor de gemeente van groot belang bij de uitkomst van de aanbesteding.
|
Dagelijks worden zo'n 190 kinderen uit Best van en naar een school buiten Best gebracht. Neemt uw kind volgend schooljaar deel aan het door de gemeente geregelde schoolvervoer? Dan ontvangt u bij de toekenning meer informatie over de nieuwe vervoerder.

Heeft u nog vragen?
Wilt u meer weten over de regeling Leerlingenvervoer, dan kunt u contact opnemen met Karlien Verkooijen, bereikbaar op telefoonnummer 0499-360911. Of kijk op de website van de gemeente Best: www.gemeentebest.nl > Leven en wonen > Onderwijs en Kinderopvang > Leerlingvervoer.

---


* Meer nieuws