Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Driebergen, 11 augustus 2008

Eileen gratis op proef voor bezoekers HISWA te water

Bezoekers van de HISWA te water kunnen nog in dit watersportseizoen gratis kennismaken met de telefonische gemaksdienst Eileen. HISWA Vereniging en Eileen bieden een proefabonnement van twee maanden aan op deze nieuwe watersportservice. Alle bezoekers kunnen zich geheel vrijblijvend aanmelden op de stand van Eileen op de HISWA te water.

Eileen op het water is een telefonische gemaksdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week gebeld kan worden voor hulp, tips en praktische informatie voor op en rond het water. Watersporters kunnen Eileen bijvoorbeeld bellen voor informatie over de weersverwachting, bedieningstijden van bruggen en sluizen, de dichtstbijzijnde jachthaven of om een telefoontje door te verbinden. Ook kan Eileen iets opzoeken op Internet. Eileen, op het water is een verdere uitbreiding van het succesvolle mobiliteitsconcept Eileen, je persoonlijke assistente voor onderweg. HISWA is één van de strategische partners achter de service van Eileen op het water.

"HISWA Vereniging en haar bijna 1200 aangesloten watersportbedrijven hechten aan een goede en duurzame relatie met de watersporter. Het HISWA-merk staat borg voor vertrouwd zakendoen en bij vragen of zelfs pech onderweg is het handig voor de watersporter om direct contact met 'de wal' te hebben. Samen met Eileen bieden we deze laagdrempelige service zonder dure verplichtingen.", aldus André Vink directeur HISWA Vereniging.

"De HISWA te water is een uitgelezen kans voor ons om watersporters te laten kennismaken met onze nieuwe watersportservice. Bovendien is dit gezamenlijke aanbod met HISWA Vereniging een mooie manier om onze prettige manier van samenwerken te bekrachtigen", aldus Lars Schotanus directeur van YPCA.

Na een succesvolle introductie afgelopen watersportseizoen op het Friese water, is het Eileen concept dit watersportseizoen landelijk uitgebreid met onder meer de website www.eileen.nl/water, Eileen Magazine, Het Nationale Watersport Onderzoek en het Eileen promotieteam. Eileen kan 24 uur per dag gebeld worden via het nummer 0900-9722. Wie vaker belt kan ook kiezen voor een abonnement. Naast HISWA zijn ook Delta Lloyd, Mastervolt, Het Friese Merenproject en Beleef Friesland strategische watersportpartners.

YPCA is een snel groeiend en innovatief bedrijf op het gebied van telefonische dienstverlening. YPCA biedt een uitgebreid pakket diensten specifiek afgestemd op de mobiele beller, waaronder Eileen de persoonlijke assistente voor onderweg.

Noot aan de redactie,