Eerste liefdesverzekering voor singles

11/08/2008 12:43

Lexa.nl

LIEFDE IS TE VERZEKEREN

PRIMEUR IN NEDERLAND: EERSTE LIEFDESVERZEKERING VOOR SINGLES

Internetverzekeraar iZio.nl en datingsite Lexa.nl introduceren de eerste liefdesverzekering voor singles. Bij het afsluiten van de iZio Basisbundel krijgen singles een gratis liefdesverzekering, inclusief Ware Liefde Garantie cadeau.

Singles die via liefdesverzekering.nl een iZio Basisbundel afsluiten, krijgen nu gratis een 12 maanden abonnement bij datingsite Lexa.nl met Ware Liefde Garantie.

Een abonnement op Lexa.nl geeft toegang tot de datingsite met de modernste functionaliteiten op het gebied van online dating. De Ware Liefde Garantie houdt in dat singles met liefdesverzekering die na 12 maanden de Ware op Lexa.nl nog niet hebben gevonden, nog een extra jaar gratis de tijd krijgen hun zoektocht voort te zetten.

De iZio Basisbundel bevat alle verzekeringen die je nodig hebt voor de goedkoopste prijs van Nederland. Singles zonder koopwoning zijn al verzekerd voor de vast lage prijs van 16,20 euro per maand. Huiseigenaren betalen slechts 23,50 euro per maand voor 7 verzekeringen. Singles die binnen een jaar tijd via Lexa.nl de ware vinden en zijn gaan samenwonen krijgen voor dezelfde prijs een Basisbundel voor duo's of gezinnen.

Niels Keuker, directeur van iZio.nl, is enthousiast over de Liefdesverzekering: "Met de samenwerking met Lexa.nl hebben we twee zeer uiteenlopende onderwerpen, verzekeren en liefde, bij elkaar gebracht. We hebben hiermee een zeer vernieuwend en uniek concept in de markt gezet. Door het bundelen van onze krachten kunnen onze klanten profiteren van een zeer aantrekkelijk aanbod. iZio laat met deze samenwerking zien dat ze een vooruitstrevende verzekeraar is."

Stefan van den Berg, directeur Lexa.nl: "De liefdesverzekering van iZio.nl en Lexa.nl is een logisch vervolg op de Ware Liefde Garantie die Lexa.nl sinds kort biedt. Deze liefdesverzekering geeft samen met de 7 verzekeringen die iZio al in haar Basisbundel aanbiedt, alle zekerheid om als single 'zelfverzekerd' en ontspannen naar een potentiële partner op zoek te gaan. Met dit initiatief wil Lexa wederom benadrukken dat zij als Europees marktleider voorop loopt in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke producten en diensten die singles aanspreken".

Meer informatie over de liefdesverzekering en alle voorwaarden vindt u op www.liefdesverzekering.nl

EINDE PERSBERICHT

Over iZio

De nieuwe internetverzekeraar iZio.nl is dochter van Delta Lloyd Groep. De iZio Basisbundel bevat de meest belangrijke verzekeringen voor de goedkoopste prijs van Nederland. De complete verzekeringsbundel bestaat uit de volgende schade-en levensverzekeringen: Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Ongevallenverzekering, Rechtsbijstandverzekering, Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering, Uitvaartkostendekking en een Woonhuisverzekering (alleen voor huiseigenaren). iZio is alleen online verkrijgbaar via www.izio.nl.

Over Lexa.nl

In februari 2006 is Lexa.nl overgenomen door MEETIC en is hierdoor de grootste internationale datingsite in Europa. In Nederland schrijft elke minuut iemand zich in en inmiddels staan er ruim 1,4 miljoen singles bij Lexa.nl ingeschreven. Lexa.nl loopt voorop in kwaliteit en ontwikkeling en biedt naast een veilige date omgeving ook een moderne site met de nieuwste functionaliteiten.

MEETIC is in 2002 opgericht in Frankrijk en zes jaar na de lancering is het aantal diensten uitgegroeid tot 10: Meetic, Meetic Mobile, MeeticAffinity, Superlol, Lexa.nl, ParPerfeito, DatingDirect, Cleargay, eFriendsNet en Neu.de. Meetic maakt hierbij gebruik van twee belangrijke aanvullende dating businessmodellen : internet (online) en de mobiele telefoon. MEETIC is aanwezig in 15 Europese landen en tevens in Azië en Latijns Amerika en is toegankelijk in twaalf talen. Vanaf de oprichting heeft MEETIC zich gepositioneerd als een marktleider die via een gericht kwaliteitsbeleid, innovatieve marketing en technologische kennis een constante perfectionering van diensten en services nastreeft om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de diverse behoeften van haar members. In 2007 telde Meetic een omzet van 113,8 euro miljoen.





http://www.liefdesverzekering.nl