Gemeente Gennep


Persberichten

Limburg Festival in Gennep

Op zaterdag 9 augustus komt het Limburg Festival weer naar Gennep. The Chipolatas (UK) en The USA Break Dancers treden op vanaf 14.00 uur op de Markt in Gennep.
The Chipolatas is een trio Britten dat aanstekelijk en razendsnel jongleert, muziek maakt, lacht, vuurspuugt en op een éénwieler rondrijdt. Dat laatste één voor één wel te verstaan. De heren reizen al elf jaar de globe rond en waren in 2005 al eens te gast in Limburg. Ze vierden triomfen op alle vijf de continenten buiten Limburg. Ons werelddeel zal nu aan hun met vertrapte Converse All Stars beklede voeten liggen.
Vanaf 15.00 uur vermaken de The USA Break Dancers het publiek. The USA Break Dancers zetten hun eerste pasjes in the Bronx, New York. Om te overleven gingen ze dansen en nu zijn ze wereldwijd toonaangevend op het gebied van Breakdance. Maar vergis u niet, het is meer dan Breakdance alleen. Deze eigenzinnige heren zetten een energieke straatshow neer waar de vonken vanaf vliegen.
Meer informatie over het Limburg Festival is te vinden op http://www.limburgfestival.nl/
Een folder met het volledige programma van het Limburg festival is gratis verkrijgbaar bij de VVV en de receptie in het gemeentekantoor.