It's all about the records
-12e Fit For Free Dance Parade -

11/07/2008 14:01

St. Rotterdam Dance Parade

Persbericht 10 juli 2008

It's all about the records

-12e Fit For Free Dance Parade -

Op zaterdag 9 augustus is het weer zo ver; dan trekt voor de twaalfde keer de Fit For Free Dance Parade door Rotterdam. Dit keer een Olympische editie. Hoewel de meeste partygangers de gedachte koesteren dat 'meedoen belangrijker is dan winnen' gaat het bij de DJ's en de trucks nog steeds om 'The records'.

De binnenstad van Rotterdam is weer het podium voor 40 trucks waarop alle partijen die ook maar iets in de dance te betekenen hebben zich op uitzonderlijke wijze zullen presenteren.

Naar de Willemsbrug en doorbouwen op succes van vorig jaar.

Daar er op de editie van vorige jaar weinig tot niets was aan te merken zijn er slechts een aantal wijzigingen.

Succesfactoren als het Eendrachtsplein als hart en start (14.00 uur) van de parade en de tunnel als spectaculair hoogtepunt zijn dan ook gehandhaafd. Daarnaast is de organisatie verheugd te melden er in geslaagd te zijn, voor het eerst in de geschiedenis de Willemsbrug als het eindpunt van de parade op te nemen.

Na afloop van de parade (21.00 uur) kan iedereen door in de clubs van Rotterdam die ook deze keer de deuren vroeg openen.

Deelnemende trucks zijn o.a. Michel de Hey, Fit For Free met Hitmeister D. en de Partysquad., Nope is Dope, Lucien Foort, Radio 538 Dance Smash, Latin Lovers, B2S, Beter kom je niet, Hollywood Music Hall en veel meer.

Samenwerking Fit For Free en Dance Parade verlengd

Na de succesvolle samenwerking van het eerste jaar heeft de organisatie van de Dance Parade en Fit For Free besloten de overeenkomst open te breken en met nog eens twee jaar te verlengen. Dit betekent o.a. dat de parade voor zeker nog vier jaar een stabiele basis heeft om verder te bouwen aan het succes.

Ga voor meer info naar www.fitforfreedanceparade.nl

Meer informatie over Fit For Free via www.fitforfree.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.fitforfreedanceparade.nl



Noot voor de redactie: