Ingezonden persbericht


SIN: CANAL PARADE 2008

Ze lacht, terwijl de zon sprankelend in haar ogen weerkaatst. Zachtjes baant de sfeervolle boot een weg door de diepblauwe golven en klinkt het gejuich als muziek in de oren. De zomer heeft zijn hoogtepunt bevredigingrijk gevestigd, de zonnestralen voeren haar temperatuur in razend tempo op en glunderend omarmt zij het SIN-gevoel op het water.

SIN
SIN is sexy. SIN is kracht. SIN is zondeloos voor én door vrouwen georganiseerd. Het 'Ladies Only' evenement is inmiddels door vele openminded vrouwen met een daverend applaus ontvangen en vormt nog steeds een eerbetoon aan alle 'stoute' vrouwen. Met een gracieuze knipoog staat SIN op zaterdag 2 augustus klaar om alle SIN-volle vrouwen én ook de openminded mannen te verwelkomen op haar sierlijke boot tijdens de Canal Parade!

Canal Parade
Geloof, Hoop en Liefde. Alles wat ons bindt en sterker maakt wordt tijdens het Amsterdam Pride Weekend op een spectaculaire wijze centraal gesteld. Op 2 augustus vindt voor de dertiende keer de Canal Parade plaats, wat als energieke botentocht door de Amsterdamse Prinsengracht en Amstel jaarlijks zo'n 350.000 bezoekers trekt. Ook dit jaar wordt de krachtige lat hoog gelegd en daar draagt SIN een openminded steentje aan bij.

SIN & Canal Parade 2008
Sin geniet nog steeds na van het schitterende succes van de eerste SIN-boottocht vorig jaar; waarin heerlijke deejays, spectaculaire paaldansacts en 125 in wit gehulde bootgasten prominent aanwezig waren. Ook dit jaar haalt SIN alles uit haar versieringskast om haar boot op zaterdag 2 augustus tot een spectaculaire beleving te vormen.

Voor E65,- wordt jij liefdevol onthaalt op de SIN-boot, vol surprise deejays én ontvang je SINvolle extra's om jouw openminded schittering compleet te maken - waaronder:
- SIN SHIRT CANAL PARADE 2008

- Free barefoot wines and bubbles

- Premium barefoot
Ook geldt jouw bootentreebewijs tevens als Free Ticket voor de SIN Party (t.w.v. E20,-), dat voor 'Ladies Only' op 12 september in Parkzicht Rotterdam plaatsvindt.

SIN: Info
De SIN Boot vertrekt om 12.00 aan de Zoutkeetsgracht 117, vlakbij de oude houthaven in Amsterdam - en keert om 18.00 terug. De verzameling is vanaf 10.30, dus zorg dat je op tijd bent om de boot niet te missen! De tickets kunnen nu via www.donnadonna.org online besteld worden. SIN is er helemaal klaar voor: Pleasure is not a Sin at all!

Kijk op www.donnadonna.org voor alle verse nieuwtjes over de SIN Boot.

SIN: CANAL PARADE 2008

Date: Saturday August 2nd 2008
TIME: 10.30 (boot vertrekt om 12.00) - 18.00
Location: Opstapplaats tegenover de Zoutkeetsgracht 117 (vlakbij de oude houthaven ,Amsterdam)

dresscode: White
INFO: info@donnadonna.org // 06 24 52 38 00
TICKETS: www.donnadonna.org


---- --