Gemeente Coevorden

Waar wordt gewerkt in het centrum van Coevorden

In het centrum van Coevorden worden op verschillende plaatsen werkzaamheden uitgevoerd voor het Masterplan Centrum Coevorden. Wekelijks vindt u hiervan een overzicht.

Spoorsingel
Aan de Spoorsingel (werkvak Bentheimerstraat tot kruising Kerkstraat) wordt het riool vervangen en werkzaamheden uitgevoerd aan kabels en leidingen. Vervolgens wordt het gebied opnieuw ingericht. De parkeerplaats van Super de Boer zal vanaf de kruising met de Kerkstraat bereikbaar blijven. Na het afronden van de werkzaamheden zal de Spoorsingel tussen het Koedijkje en de Bentheimerbrug definitief afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

Kruising Haven-Arsenaal
Hier worden werkzaamheden uitgevoerd in verband met de herinrichting van het terrein tot voetgangersgebied. Na het afronden van de werkzaamheden is de kruising weer vrij voor het verkeer van en naar de Markt. Doorgaand verkeer over de Haven is dan niet meer mogelijk. Voor nadere informatie kunt u bellen met H. Kompagnie, uitvoerder NTP Infra B.V., telefoon 06-22487950.

Oosterstraat
In het werkvak Oostersingel/Arsenaal tot en met de kruising Rijnsestraat/Markt wordt het riool vervangen en worden herinrichtings-werkzaamheden verricht. In verband hiermee is het werkvak afgesloten van 5 augustus tot en met 19 september 2008. Voor nadere informatie kunt u bellen met H. Kompagnie, uitvoerder NTP Infra B.V., telefoon 06-22487950.

Meer informatie over de werkzaamheden in het kader van het Masterplan Centrum Coevorden is te lezen op www.coevordenbeweegt.nl. Daar kunt u de werkzaamheden ook live volgen via diverse webcams.