Gemeente Almere

Persmededeling uitvaart alpinisten


01-08-2008 | Start: 14:30 | Eind: 18:00

Uitvaart verongelukte alpinisten vrijdag in Almere

Gemeente Almere en PC Hooft Uitvaartverzorging bevestigen dat de uitvaart van de Karin, Mark, Els en Piet Germs vrijdag 1 augustus plaats vindt. Het afscheid is in de aula van osg De Meergronden, te Almere. Vanaf De Meergronden zal de rouwstoet vertrekken naar Begraafplaats Almere Haven waar de begrafenis zal plaatsvinden. Belangstellenden kunnen lopend aansluiten bij de rouwstoet. Condoleren kan alleen via het condoleanceregister van de Zorggroep Almere

Bestemd voor de media:

Algemeen
De directe nabestaanden zijn niet beschikbaar voor vragen en verzoeken de pers zich terughoudend op te stellen en privacy te respecteren. Het is niet toegestaan om te fotograferen en/of te filmen in De Meergronden, op Begraafplaats Almere Haven en tijdens het samenzijn in watersportcentrum Haddock. Gemeente Almere biedt in samenspraak met PC Hooft Uitvaartverzorging een moment waarop fotografie en film kunnen plaatsvinden.

De medewerkers van PC Hooft Uitvaartverzorging en Begraafplaats Almere Haven zijn niet beschikbaar voor verdere informatie. Er is vanuit de gemeente Almere en PC Hooft Uitvaartverzorging een contactpersoon aangewezen. Contactgegevens leest u onderaan dit bericht.

Persregeling
Op de dag van de uitvaart zal op twee locaties een persvak worden ingericht. De eerste locatie geeft de mogelijkheid de stoet van De Meergronden naar Begraafplaats Almere Haven te fotograferen. De tweede locatie is op Begraafplaats Almere Haven en biedt de mogelijkheid om het dragen van de kisten te fotograferen. Om gebruik te maken van deze faciliteiten kunt u zich aanmelden via dit emailadres met opgaaf van medium, aantal mensen met naam en functie. Vrijdag 1 augustus wordt u vanaf 14.30 uur ontvangen in de Wijkwinkel aan de Kerkgracht 30, 1354 AM Almere. Vanaf deze locatie wordt u begeleid naar het persvak.

Contactgegevens
Gemeente Almere
06-51002107

PC Hooft Uitvaartverzorging
(020) 580 50 00